Är du vår nästa lösningsarkitekt i Örebro?

Vi på Precio Fishbone har många duktiga utvecklare inom bland annat .NET, Angular, EPI-server och SharePoint. Nu behöver styrkan utökas med en lösningsarkitekt/lead developer till vårt Örebrokontor som ser till att kundens behov uppfylls med lösningar av högsta kvalitet. 

Vilken erfarenhet krävs för jobbet? 

Du bör ha arbetat som lösningsarkitekt/lead developer och ha en sammanlagd erfarenhet på minst 5 år inom IT-branschen. Självklart har du även ett starkt engagemang, gillar variationen i konsultyrket och sätter alltid kunden i fokus. Som person delar du med dig av din kunskap, är lyhörd inför kunders krav, ödmjuk och lätt att samarbeta med. 

Din tekniska kompetens är framför allt inom modern webbutveckling och du är väl förtrogen med tekniker och programmeringsspråk såsom C#, ASP.NET MVC, JavaScript, WCF, SQL, HTML och CSS. 

Behöver jag ha någon utbildning? 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT, till exempel med inriktning mot datavetenskap eller systemvetenskap. Det är ett extra plus om du är certifierad IT-arkitekt från Dataföreningen eller har likvärdig utbildning/certifiering samt har arbetat med modellering i verktyg såsom Enterprise Architect, Visio eller dylikt. 

Vad kommer jag att få göra? 

Vår egen erfarenhet är att en framgångsrik arkitekt helst har fingrarna i många syltburkar - att både arbeta med lösningsdesign utifrån verksamhetens krav och delta som utvecklare i projekten. I arbetet ingår även att agera mentor för våra mer juniora medarbetare samt vara delaktig i att driva kompetensutvecklingsarbetet på kontoret. 

Varför ska jag jobba på Precio Fishbone? 

Svaret är enkelt: Vi har roligt på jobbet! Vi är övertygade om att det goda arbetsklimatet präglas av intressanta uppdrag i kombination med kompetenta kollegor, där kompetens för oss inte bara betyder att du har koll på tekniken utan framförallt att du har en drivkraft och förmåga att passa in i olika sammanhang.

Vi är ett 20-tal medarbetare på Örebrokontoret och med ett nära samarbete till våra övriga 200 anställda i 5 länder passar devisen "en internationell IT-leverantör mitt i Örebro" ganska bra! Vi har det lilla företagets sammanhållning och flexibilitet och samtidigt det stora företagets muskler i ryggen. 

Ödmjukhet samt förmåga och vilja att dela med sig av sin kunskap – är andra, för oss, självklara ingredienser för en lyckad arbetsdag. För hos oss ska måndagen vara lika rolig att vakna upp till som fredagen! 

Att vår egna produkt "Omnia Intranet" dessutom nyss blivit utnämnd till Världsmästare i den internationella marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365 genomförd av analys- och konsultföretaget Clearbox visar att vi gör något rätt! 

Hur ser utvecklingsmöjligheterna ut på Precio Fishbone? 

De är goda! Förutom kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar, kontinuerliga kompetensluncher och stöttande kollegor i spännande projekt har vi även en årlig konferens utomlands med utbildningsfokus där hela bolaget träffas. 

Låter detta intressant eller om du har några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. 

Andreas Sjöwitz 

Konsultchef

+46 709 17 80 44  Skicka e-post

Mikael Fredriksson 

Regionchef

+46 709 17 80 55   Skicka e-post

Varmt välkommen med din ansökan!