Brinner du för digitala arbetsplatser i Office 365? 

Har du goda kunskaper om Office 365, digitala arbetsplatser och hur man jobbar med detta i olika verksamheter? Är du van vid att hjälpa företag att komma igång med Office365? Då kan Precio Fishbone vara något för dig! 

Hos oss kommer du att få leda implementeringsprojekt av våra SharePoint-baserade produkter för bland annat intranät, ledningssystem och projekthantering i Office365. Du kommer att få jobba med det allra senaste inom Microsoft Office365 för att hjälpa våra kunder ta rätt strategiska beslut och hitta rätt användningsområde. Vi ser också gärna att du gillar Göteborg, men vem gör inte det? 

Vår breda kundbas i kombination med våra olika affärsområden och kompetenser innebär stora möjligheter till en variationsrik vardag. Du kommer att ingå i ett görbra (jättebra på rikssvenska) konsultgäng i Göteborg med god stämning och nära till skratt. 

Utveckling har högsta prio för oss, både tekniskt och på individuellt. Det är lätt att säga, men vi har bland annat regelbundna kompetensluncher för alla medarbetare och vår årliga internationella konferens CodeBase gör att vi delar med oss av våra kunskaper till våra 220 kollegor. 

Förutom en schysst lön erbjuder vi ett fördelaktigt pensionssparande, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring. 

Du ska ha:

  • jobbat minst tre år med liknande arbetsuppgifter och ha en akademisk utbildning. 
  • goda kunskaper om intranät och hur man jobbar med intranät i organisationer. 
  • goda kunskaper kring Office365 och får gärna ha arbetat med att implementera detta hos företag. 
  • bra kunskap om webben och andra digitala medier i form av teknik, trender och så vidare. 
  • Du är bra på att utrycka dig i tal och skrift och van att skriva rapporter och ta fram dokumentation. 

Det är meriterande om du: 

*  har erfarenhet av att leda workshopar för kravinsamling och bra på att känna av verksamheternas önskemål. 
* är förtrogen med SharePoint då det är plattformen för de flesta av våra produkter. 

Om Precio Fishbone 

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas.

Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. 

Är du intresserad och vill veta mer? 

Johan Igglund

Konsultchef

+46 733 73 44 20Skicka e-post

Kontakta oss snarast då ansökningarna hanteras löpande.