Erfaren lösningsarkitekt till Stockholmskontoret

Precio Fishbone söker en erfaren lösningsarkitekt inom Microsoft SharePoint och Office 365.

Som seniorkonsult hos oss ger vi dig möjlighet att arbeta i utmanande projekt där du som lösningsarkitekt analyserar behov och krav och designar IT-system vilka skapar affärsnytta och värde för våra kunder.

Du är social, kommunikativ, van att arbeta i team, entusiasmerar och är drivande samt tillför projekten kompetens och erfarenhet. 

Du är van att arbeta agilt med metoder som Scrum och Kanban. Du är också väl förtrogen med Team Foundation Server eller motsvarande verktyg och du har också lång erfarenhet av utveckling med ASP.NET på Microsoft .NET framework. 

Förutom goda teknikkunskaper inom Microsoft SharePoint och Office 365 uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus. Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Som person är du driven och har stor vilja att alltid leverera. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. Du har också en adekvat eftergymnasial utbildning. 
  
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av

Gunilla Helmstein

Manager

+46 725402805Skicka e-post

 Välkommen med din ansökan!