Informationsarkitekt med UX-kompetens

Utan rätt verktyg kan det vara svårt att strukturera information i ett system på ett sätt som känns intuitivt för användaren. Därför söker vi en informationsarkitekt som vill förstärka vårt UX-team i Malmö och hjälpa oss att skapa ordning i myllret av informationsflöden.

Arbetsbeskrivning

Ditt jobb kommer vara att göra information tillgänglig, synlig och begriplig genom att hjälpa kunder strukturera, analysera och testa deras informationsarkitektur.

Som konsult hos oss kommer du få vara med i flera varierande projekt. Vi arbetar med så väl stora som små kunder, både nationellt och internationellt.

Om dig

Du är genuint intresserad av att hjälpa våra kunder lösa sina problem. Du är självgående och tar gärna egna initiativ när du ser en möjlighet att kunna bidra till förbättring.

Vi vet att du har lätt för att kunna dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Din förmåga att få alla att dra åt samma håll gör att våra kunder når resultat som skapar största möjliga nytta och mervärde.

Vi söker dig som tidigare har arbetat kundnära, relationsbyggande och som tycker att kundnöjdhet och mervärde är viktigt.

Vi ser hellre att du har ett driv än många års erfarenhet, men bör ha relevant utbildning inom informationsarkitektur och/eller UX.

Precio Fishbone som arbetsgivare

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder.

Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens.

Är du intresserad och vill veta mer?

Kontakta oss snarast då ansökningar hanteras löpande.

Hör av dig till:

Tobias Hed på tobias.hed@preciofishbone.se eller telefon 073 317 21 23
Sara Olsson på sara.olsson@preciofishbone.se eller telefon 073 394 90 40