Digital Workplacekonsult

Led våra kunder rätt på resan till den digitala arbetsplatsen

Är du intresserad av att arbeta med verksamhetsutveckling och rådgivning kring digitalisering i Microsoft 365? Har du förmåga att identifiera och omvandla kundbehov till konkreta förslag? 

Precio Fishbone söker nu förstärkning i form av en Digital
Workplace Consultant. En roll som passar dig som är social, IT-intresserad och trivs med att arbeta kundorienterat!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Digital Workplace Consultant hjälper Du våra kunder att fatta rätt beslut och hitta nytta och mervärde i deras arbete med den digitala arbetsplatsen. Majoriteten av våra kunder använder vår prisbelönta digitala arbetsplats Omnia redan idag, men behöver stöd i att maximera nyttan av fler delar i Microsofts plattform. 

Du är strategen som hjälper kunder att lyckas med implementation och tillämpning. Du kommer att röra dig i gränslandet mellan teknik och verksamhet och arbeta proaktivt och coachande genom att hålla våra kunder a jour med hur de kan nyttja alla nyheter inom Microsoft 365.

Om dig

Du är genuint intresserad av den senaste tekniken och hur den kan bidra till att lösa utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet. Du är självgående och tar gärna egna initiativ när du ser en möjlighet att kunna bidra till förbättring.

Vi vet att du har lätt för att kunna dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Din förmåga att få alla att dra åt samma håll gör att våra kunder når resultat som skapar största möjliga nytta och mervärde.

Vi söker dig som tidigare har arbetat kundnära, relationsbyggande och som tycker att kundnöjdhet och mervärde är viktigt.  
Det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsledning i större organisationer.

Precio Fishbone som arbetsgivare

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas

På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. 

Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens. 

Är du intresserad och vill veta mer? 

Kontakta oss snarast då ansökningar hanteras löpande. Hör av dig till Tobias Hed på tobias.hed@preciofishbone.se eller telefon +46 733 172 123.

Vi söker just nu denna roll i Malmö.