.NET-utvecklare till Västerås

På Precio Fishbone utvecklar vi skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vi arbetar både med åtaganden och med resursuppdrag. Det är där du kommer in. Vi söker dig som vill vara del av ett av våra utvecklingsteam och som genom utveckling av applikationer vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder.

Om rollen 

I rollen som utvecklare kommer du arbeta med utveckling för våra kunder som är allt ifrån små, medelstora till globala storföretag samt myndigheter. Endera som del i kundens utvecklingsteam eller i något av våra leveransteam för våra produkter och tjänster, ex inom MS365 och RPA.  

 

Om dig 

Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, tar ett helhetsansvar och får saker genomförda med god kvalitet. Det är självklart för dig att leverera, ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne och en positiv inställning samt agera professionellt. Du är naturligtvis kommunikativ både i tal och skrift på svenska och engelska. 

Du visar att du bryr dig om dina arbetskompisar och våra kunder genom att göra bra saker. Du skriver kod som är snabb, fungerar över tid, är enkel att använda och lätt att ändra. Du har en ödmjuk inställning när du möter gammal kod och försöker alltid göra förbättringar där det är möjligt. Du delar med dig av din erfarenhet samt tar del av den erfarenhet som dina kollegor har då vi hela tiden vill utvecklas som organisation och leverantörer. 

 

Vi vill att du: 

  • har avslutat en relevant teknisk utbildning 
  • 3-5 års erfarenhet som fullstack-utvecklare, gärna som konsult 
  • ska kunna prestera starkt inom våra kärnteknologier .NET/.NET Core, C#, SQL och Azure eller annan molnplattform

 

Precio Fishbone som arbetsgivare 

Hos oss får du ta del av allt det ett stabilt snabbfotat företag kan erbjuda: 

  • En stor teknisk kunskapsbank i form av kunniga kollegor där det alltid finns någon som kan hjälpa dig eller lära dig något nytt. Som du dessutom kommer att bli en del av. 
  • Förmånlig pensionslösning och möjlighet till sjukförsäkringar 
  • flexibel arbetstid och generös semester; så att du kan leva ett bra liv utanför arbetet 
  • möjlighet att kombinera hemarbete och tid på kontoret 
  • möjligheter att fortsätta bygga din kunskap såsom inom utveckling, ledarskap eller arkitektur. 
  • Du får även en stor möjlighet att lära dig nya saker 

 

Om tjänsten 

Start: Enligt överenskommelse 
Placering: Västerås

 

Är du intresserad och vill veta mer? 

Har du fler frågor? Då är du välkommen att kontakta Johan Ohlsson, johan.ohlsson@preciofishbone.se, som ser fram emot att prata med dig. Vi behandlar ansökningar kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra av dig!