Omnia tilldelas utmärkelsen ’Intranet Choice 2022’

Omnia tilldelas utmärkelsen ’Intranet Choice 2022’ Precio Fishbones Saastjänst Omnia har fått utmärkta recensioner och har utsetts till rekommenderad produkt i rapporten ’Intranet and Employee Experience Platforms 2022’.

Engelska ClearBox Consulting publicerar årligen en rapport kring intranätprodukter för att ge beslutsfattare inom kommunikation och IT underlag för att matcha organisationens behov med marknadens ledande produkter. I årets utgåva har man analyserat 20 av de ledande produkterna i världen och listat Omnia som en rekommenderad produkt.

I rapporten slår man fast att Omnia levererar heltäckande funktionalitet, imponerande prestanda och en utmärkt användarupplevelse på alla klienter, från mobiler till informationstavlor.

Anders Fagerlund, ansvarig för erbjudandet kring Omnia, kommenterar:

– Vi är väldigt glada över att Omnia, för femte året i rad, rankas i toppen av denna omfattande rapport. Lite extra stolt blir man ju också eftersom det inte bara handlar om experter som granskar produkten, utan att man också väger in omdömen från våra kunder.

– För oss är användarupplevelsen viktig om man ska lyckas med ett intranät och därför är det extra glädjande att se att områden som design, sök, navigering och personalisering lyfts fram i rapporten.

Andra områden som pekas ut som starka sidor hos Omnia är prestanda, enkelhet för både användare och redaktörer, integration med Microsoft 365 och mobila lösningar. För femte året i rad belönas också Omnia med utmärkelsen ’Intranet Choice’ vilket ska visa att detta är en rekommenderad produkt.

Johan Schedin Jigland, ansvarig för leverans av Omnia, kommenterar:

– Vi menar att kombinationen Omnia och Microsoft 365 är väldigt stark och att produkterna tillsammans är en utmärkt plattform för den digitala arbetsplatsen. När vi sedan får den bilden bekräftad i rapporten så känns det naturligtvis fantastiskt bra. Jag kan garantera att detta motiverar oss för att jobba hårt för att få samma omdömen och utmärkelse även en sjätte gång.

Kontaktuppgifter

Kontakta gärna Anders mer information om Omnia och hur den rankades i rapporten.

Anders Fagerlund
anders.fagerlund@preciofishbone.se 
+46 708 248 010

Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett IT-konsult- och mjukvaruutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Köpenhamn och Ho Chi Minh City i Vietnam.

Företaget har också representationskontor i Düsseldorf, London och Ottawa. Totalt är cirka 250 personer anställda i koncernen.