Anders Fagerlund står framför en whiteboard och förklarar Omnia

Omnia får utmärkelsen Intranet Choice Europe för tredje året i rad

Precio Fishbones produkt Omnia har utnämns för tredje året i rad till Intranet Choice Europe av analysföretaget Clearbox.

I hård konkurrens med de över 50 andra produkter som finns på världsmarknaden när det gäller Intranet in a box-lösningar för Microsoft SharePoint och Office 365 har Omnia återigen fått utmärkelsen Intranet Choice Europe.  Mer om motiveringen och hur utvärderingen gått till kan du hitta på Clearbox webbsida.

–  Arbetet som Clearbox lägger ned i sin genomgång och utvärdering av marknadens alla intranätprodukter gör att det känns extra roligt att lyckas få denna utmärkelse. Den är ett kvitto på att vi fortsatt ligger i absolut framkant med Omnia, säger Anders Fagerlund, Product Offering Manager för Omnia.  

–  Vi har under 2019 intensifierat vårt utvecklingsarbete och arbetat mycket hårt för att skapa en unik produkt som kombinerar användarupplevelse, flexibilitet, prestanda och snabbhet. Att vi fått bedriva utvecklingen tillsammans med ett antal kunder har varit oerhört viktigt för att uppnå detta och jag vill dela med mig av utmärkelsen även till dem, säger Johan Schedin Jigland, Product Delivery Manager för Omnia. 

För mer information om Omnia eller undersökningen, kontakta Anders Fagerlund (+46 70 824 80 10), Product Offering Manager Omnia