Markus Källstrand

För Markus Källstrand var det rakt in i hetluften när han började på Precio Fishbones Göteborgskontor. -Det gick bra tack vare mina faddrar som hjälpte mig komma igång med mina arbetsuppgifter och allt annat runt omkring arbetet.

Markus källsttand står framför en tavlaMarkus Källstrand jobbar som webbutvecklare och började på Precio direkt efter systemvetarutbildningen på Högskolan i Borås. 

När man är ny på jobbet så är det mycket man behöver lära sig, både arbetsuppgifter och hur det fungerar praktiskt med till exempel tidrapportering och alla förmåner, då är faddrarna ett väldigt bra stöd och hjälp.  

-Även alla andra kollegor var väldigt hjälpsamma och trevliga och välkomnade mig in i företaget. 

Fick börja jobba direkt 

När Markus kom till jobbet första arbetsdag var allting klart med inloggningsuppgifterverktyg och allt annat man kan tänkas behöva för att kunna utföra sina arbetsuppgifter.  

-Jag fick redan tidigt komma in i ett projekt och börja jobba med riktiga arbetsuppgifter, säger han. 

Sammanhållningen viktig 

Att det är god sammanhållning och god stämning är viktigt och enligt Markus är en viktig faktor de sociala aktiviteter som anordnas, till exempel fotboll, bowling och annat som gör det lätt att lära känna de andra och komma in i gänget.  

-Det var väldigt skönt för mig som ny att kunna snacka med kollegorna utanför kontoret, det blir en annan stämmning och det förbättrar sammanhållningen.   

-Jag tycker också att det är en bra mix av lite yngre juniora kollegor men även lite äldre seniora kollegor och allt där emellan, vilket gör att man kan ta lärdom från varandra. 

"Kommer bli grymt" 

Idag har Markus jobbat ett par månader på kontoret i Göteborg och börjar bli varm i kläderna och lärt känna kollegorna ytterligare 

-Framöver tror jag att det bara kommer bli bättre och bättre, så det kommer att bli riktigt grymt det här!