Våra kontor i Örebro, Västerås och Eskilstuna expanderar inom SharePoint!

I år åkte vi till Cannes på vår årliga utvecklarkonferens. Vill du följa med nästa år?

Örebro, Västerås och Eskilstuna

Precio Fishbone är ett av landets ledande IT-konsultbolag och levererar specialisttjänster och IT-lösningar till stora och medelstora kunder inom både offentlig och privat sektor. Vi är specialiserade på Microsoftteknologi och har ett stort fokus på lösningar inom informationshantering och samarbete.

Vi är idag drygt 200 anställda och finns etablerade på åtta orter i Sverige samt i England, Canada, Danmark och Vietnam. Vi är guldpartner till Microsoft och våra fokusområden är SharePoint, BI, Integration, Episerver, mobila lösningar och skräddarsydd systemutveckling på Microsofts .Net-plattform.

Vi har en mycket trevlig och bra atmosfär med familjär känsla. Personalomsättningen är låg och flera tidigare anställda har valt att återvända till oss vilket vi tycker är ett väldigt gott betyg.

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen.

Kompetensutveckling är också viktigt för oss på Precio Fishbone och vi har exempelvis regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare och en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.

SharePoint

Vi är Sveriges ledande specialist på lösningar baserade på SharePoint och Office 365. Vi har några av marknadens bästa produkter för Intranät, ledningssystem och dokumenthantering.

Är du sugen på att ingå i landets vassaste utvecklar-team på SharePoint? I så fall har vi helt klart en intressant tjänst att erbjuda.

Här jobbar du tillsammans med kompetenta kollegor i uppdrag som ofta bryter ny mark, tekniskt eller tillämpningsmässigt. Vi arbetar både med kundens lösningar i team från våra kontor men är också på plats ute hos kundens utvecklingsteam.

Vi söker både dig som har lång erfarenhet inom SharePoint och dig som har jobbat med utveckling på plattformen kortare tid, men vi ser att du har arbetat med SharePoint-plattformen under minst 2 år. Gärna kompletterat med några år inom .NET-utveckling.

Det viktiga är att du är sugen på att utvecklas och dessutom gillar att jobba med kundkontakt.

Är du intresserad och vill veta mer?  

Eventuella frågor besvaras av:
Örebro:
Andreas Sjöwitz, 0709-17 80 44 eller andreas.sjowitz@preciofishbone.se
Mikael Fredriksson, 0709-17 80 55 eller mikael.fredriksson@preciofishbone.se

Västerås:
Stefan Hendén, 0709-17 77 64 eller stefan.henden@preciofishbone.se.  

Eskilstuna:
Joakim Lindberg, 072-570 33 04 eller joakim.lindberg@preciofishbone.se.   

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!