Våra kontor i Örebro, Västerås och Eskilstuna expanderar inom .NET

I år åkte vi till Cannes på vår årliga utvecklarkonferens. Vill du följa med nästa år?

Örebro, Västerås och Eskilstuna

Precio Fishbone är ett av landets ledande IT-konsultbolag och levererar specialisttjänster och IT-lösningar till stora och medelstora kunder inom både offentlig och privat sektor. Vi är specialiserade på Microsoftteknologi och har ett stort fokus på lösningar inom informationshantering och samarbete.

Vi är idag drygt 200 anställda och finns etablerade på åtta orter i Sverige samt i England, Canada, Danmark och Vietnam. Vi är guldpartner till Microsoft och våra fokusområden är SharePoint, BI, Integration, Episerver, mobila lösningar och skräddarsydd systemutveckling på Microsofts .Net-plattform.

Vi har en mycket trevlig och bra atmosfär med familjär känsla. Personalomsättningen är låg och flera tidigare anställda har valt att återvända till oss vilket vi tycker är ett väldigt gott betyg.

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen.

Kompetensutveckling är också viktigt för oss på Precio Fishbone och vi har exempelvis regelbundna kompetensluncher för samtliga medarbetare och en årlig konferens med utbildningsfokus utomlands.

Systemutvecklare

Din tekniska kompetens är framför allt på modern webbutveckling. Du känner dig hemma på Microsoft-plattformen med tekniker och programmeringsspråk som C#, .NET, MVC, JavaScript, SQL, html och CSS. Erfarenhet av AngularJS är en fördel.

Du har ett driv och engagemang, gillar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du är även lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus.

Som person är du driven och har en stor vilja att alltid leverera. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

Vi ser att du har gått högskoleutbildning eller liknande och har minst 3 års erfarenhet av systemutveckling på Microsoftplattformen. Att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift ser vi som en självklarhet. 

Är du intresserad och vill veta mer?  

Eventuella frågor besvaras av:

Örebro:
Andreas Sjöwitz, 0709-17 80 44 eller andreas.sjowitz@preciofishbone.se
Mikael Fredriksson, 0709-17 80 55 eller mikael.fredriksson@preciofishbone.se

Västerås:
Stefan Hendén, 0709-17 77 64 eller stefan.henden@preciofishbone.se.  

Eskilstuna:
Joakim Lindberg, 072-570 33 04 eller joakim.lindberg@preciofishbone.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!