Prisbelönt företag söker senior IT-tekniker

Är du en problemlösare med utmärkta kunskaper inom infrastruktur? Då kan du vara den IT-tekniker vi på Precio Fishbone behöver. Vi välkomnar dig till ett prisbelönt* företag i teknisk framkant där variation och utveckling står i centrum.

Borlänge

Omväxlande vardag med den senaste tekniken

Precio Fishbone är ett IT-konsultbolag som jobbar på Microsofts plattform. Vi är dessutom Sveriges största leverantör av produkter och tjänster inom Microsoft SharePoint. Nu tar vi världen med storm och för oss är förståelse för kundens verksamhet lika viktig som tekniken bakom!

Nu söker vi dig som vill vara med på vår spännande resa mot ännu fler kunder i Sverige och världen. Som tekniker hos oss kan vi lova en varierad och omväxlande vardag. Du kommer att arbeta med planerade åtgärder, felhantering och utveckling och jobba för att säkerställa att våra tjänster och produkter uppfyller kundernas behov. En viktig del i ditt jobb är därför att omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad om teknikskiften och nya möjligheter. Vidare kommer du att arbeta med att sätta upp, konfigurera och supporta våra SharePointprodukter, och bidra med dina kunskaper och erfarenheter inom infrastruktur tillsammans med våra projektledare och utvecklare. Du kommer mestadels att befinna dig på vårt kontor i Borlänge, men besök hos våra kunder inrikes och eventuellt utrikes förekommer då och då. Beredskap och jour kan ibland komma att ingå i uppdraget, tex vid patchning.

Eftersom vi är ett bolag som ligger i teknisk framkant är det såklart viktigt för oss att vi är uppdaterade och ständigt utvecklas. Med andra ord vill vi vara de som driver branschen framåt! Därför har vi goda möjligheter till vidareutbildning för våra medarbetare. Mycket av arbetet sker i team varför det är viktigt att du bidrar till god gruppkänsla och att du är villig att lära och lära ut till dina kollegor så vi når gemensamma mål. Du kommer ges möjligheten att utvecklas och skaffa dig erfarenhet, samtidigt som du är en del i den ordinarie verksamheten och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter.

 

Stämningen från det lilla företaget med resurserna från det stora

På Precio Fishbone är vi inte bara väldigt kunniga, utan såklart även väldigt trevliga. Här värderar vi gemenskap och teamwork högt, och varje medarbetare är en viktig del i företagets framgång. Det syns även i vår lönemodell. Här på kontoret i Borlänge är vi 25 anställda, men du kommer få ett par hundra duktiga kollegor över hela Sverige. Det gör vi kan uppnå den familjära stämningen hos ett litet företag, men samtidigt ha musklerna och resurserna hos ett stort. Vi tycker om att ha kul ihop och därför varvas AWs med andra roliga aktiviteter. Dessutom bär det varje år av utomlands på en spännande konferens. Och vem vet, nästa år kanske det är du som är med på resan?

Vi söker dig - en kvick problemlösare med rätta tänket

Du som söker den här tjänsten tror vi är en IT-tekniker med några (eller många) års erfarenhet, och med goda kunskaper inom teknisk felsökning, Windows Server, IIS, SQL Server, Azure, Powershell och nätverkskommunikation. Som person är du en problemlösare med kundfokus. Du gillar att identifiera problem för att sedan på ett effektivt sätt hitta den bästa lösningen för kunden. Om du dessutom jobbat med SharePoint och/eller Office365 prickar du vår önskelista direkt. Har du inte gjort det ännu: välkommen att lära dig och sedan bli en eftertraktad konsult hos våra kunder!

Eftersom vi kommer erbjuda och också ställa krav på din kompetensutveckling ser vi det som en förutsättning att du har förmåga att lätt ta till dig ny teknik. Du skall känna ett driv för din egen utveckling och se det som naturligt att självständigt hålla dig uppdaterad inom området och realisera nya kunskaper.

Ett specialistbolag

På Precio Fishbone är vi många team som jobbar tillsammans. Vi finns på flera orter, men arbetar ofta över kontorsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa. Vi är ett specialistbolag med olika kompetenser som kompletterar varandra. Vi sätter samman projektmedlemmar för att optimera kunskapsutväxling och resultat. Vi är experter på Microsoftbaserade lösningar, och vill hela tiden utvecklas och hjälpas åt för att nå våra och våra kunders mål.

Är du intresserad och vill veta mer?

Eventuella frågor besvaras av Carina Jones på 076-792 88 11 eller carina.jones@preciofishbone.se.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.


* Det kanske var lite väl skrytigt att ta upp detta redan i inledningen, men vi är faktiskt väldigt stolta över detta. De två senaste åren har vårt Omnia Intranet blivit utsedd till Europas bästa intranätprodukt av brittiska Clearbox. Vill du vara med och hjälpa oss kamma hem priset en tredje gång? Vänta inte, läs om Omnia på vår webb och sök redan idag!