Utveckla dig själv och moderna webbapplikationer!

På Precio Fishbone har vi trevligt på jobbet! Välkommen in i gänget på våra kontor i Örebro, Västerås eller Eskilstuna.

Mälardalen

Nu letar vi systemutvecklare i Mälardalen!

Vi är övertygade om att det goda arbetsklimatet präglas av intressanta uppdrag i kombination med kompetenta kollegor, där kompetens för oss inte bara betyder att du har koll på tekniken utan framförallt att du har en drivkraft och förmåga att passa in i olika sammanhang. 

Ödmjukhet samt förmåga och vilja att dela med sig av sin kunskap – är andra, för oss, självklara ingredienser för en lyckad arbetsdag. För hos oss ska måndagen vara lika rolig att vakna upp till som fredagen!

Att vår egna produkt ”Omnia Intranet” dessutom nyss blivit utnämnd till Världsmästare i den internationella marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365 genomförd av analys- och konsultföretaget Clearbox visar att vi gör något rätt!

Hur ser mina utvecklingsmöjligheter ut på Precio Fishbone, då? 
De är goda! Förutom kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar, kontinuerliga kompetensluncher och stöttande kollegor i spännande projekt har vi även en årlig konferens utomlands med utbildningsfokus där hela bolaget träffas.

Vi söker nu dig som arbetat som systemutvecklare några år och är sugen på att prova något nytt. Självklart har du även ett starkt engagemang och gillar variationen i konsultyrket.

Din tekniska kompetens är framför allt inom modern webbutveckling. Du känner dig troligen hemma på Microsoft-plattformen med tekniker och programmeringsspråk såsom C#, .NET, MVC, JavaScript, WCF, SQL, html och CSS, men du kanske i stället arbetat med SharePoint, Episerver, BizTalk eller PowerBI de senaste åren, vilket vi också är väldigt intresserade av att höra mer om. Meriterande men inget krav är om du har erfarenhet och intresse av UX/UI-design.

Låter detta intressant eller om du har några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till någon av konsultcheferna nedan för respektive region, så berättar vi mer.

Örebro:
Andreas Sjöwitz, 0709-17 80 44 eller andreas.sjowitz@preciofishbone.se
Mikael Fredriksson, 0709-17 80 55 eller mikael.fredriksson@preciofishbone.se

Västerås:
Stefan Hendén, 0709-17 77 64 eller stefan.henden@preciofishbone.se

Eskilstuna:
Joakim Lindberg, 072-570 33 04 eller joakim.lindberg@preciofishbone.se
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!