Erfaren Projektledare

Precio Fishbone söker en erfaren Projektledare

Kontor: Stockholm


Som seniorkonsult och projektledare hos oss ger vi dig möjlighet att arbeta i utmanande projekt där du gör allt från utredningar och förstudier till skräddarsydd utveckling och införande av paketlösningar. Du ansvarar även för vidareutveckling och förvaltningsledning av befintliga lösningar. Du är väl förtrogen med hela utvecklingsprocessen från behov och krav till driftsättning av utvecklad kod med lansering och utbildning. Du är trygg i ledarrollen social, kommunikativ, van att leda team, entusiasmerar och driver projekten i mål med din kompetens och erfarenhet.

Du är van att arbeta agilt med metoder som Scrum och Kanban. Ett stort plus är om du har en projektledarcertifiering som t.ex. IPMA eller PMP.

Förutom gedigna kunskaper i projektledning uppskattar du konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i fokus.

Vi förväntar oss att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Som person är du driven och har stor vilja att alltid leverera. Du delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt. Du har också en adekvat eftergymnasial utbildning.

 

Är du intresserad och vill veta mer?  

Eventuella frågor besvaras av konsultchef Kristina Bellman på tfn 072-200 42 32 eller kristina.bellman@preciofishbone.se

 

Välkommen med din ansökan!