Vill du driva expansionen av vårt Custom Dev erbjudande?

Vi söker dig som vill ansvara för kundbearbetningen mot befintliga kunder och inte är rädd för att bryta ny mark och hitta nya kunder med behov av vårt Custom Dev erbjudande.

Kontor: Stockholm

Du driver processen från leads till signerade kontrakt på egen hand och samarbetar med våra projektledare och lösningsarkitekter.
Din roll innebär frihet och möjligheter på det sätt som du definierar tillsammans med vår försäljningschef och VD.

Tidigare erfarenhet

Idag jobbar du som konsultsäljare eller motsvarande, helst med en bakgrund som program- eller projektledare av Custom Dev projekt inom IT-branschen. Du stimuleras av utmaningen att expandera befintliga affärer och av att göra nya.
För att lyckas har du jobbat minst 2 år med lösningsförsäljning och har erfarenhet av att långsiktigt bearbeta och samarbeta med nya och befintliga kunder. Du drivs av att uppfylla försäljningsmålen och har dokumenterad erfarenhet av detta.
Du har en positiv attityd och jobbar prestigelöst med många av våra kontor även om placeringen är i Stockholm.

Ett krav för rollen är en akademisk examen, eller motsvarande, och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att inom ramen för Precio Fishbone bygga en långsiktig och stabil affär för Custom Dev som sträcker sig över flera av våra kontor.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningar och frågor skickas till

Pär Johansson,
Precio Fishbone

+46 70-554 0560

par.johansson@preciofishbone.se