img01

Hos oss gör alla skillnad och bidrar till vår framgång

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla specialistrollen. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Att du är med och påverkar, att dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild specialist till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder.

Ett specialistbolag med olika kompetenser som kompletterar varandra 

På Precio Fishbone är vi många små team som jobbar tillsammans. Vi finns på flera orter, men arbetar ofta över ortsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa. Vi är ett specialistbolag med olika kompetenser som kompletterar varandra. Vi sätter samman projektmedlemmar för att optimera kunskapsutväxling och resultat. Vi är experter på Microsoftbaserade lösningar, och vill hela tiden utvecklas och hjälpas åt för att nå våra och våra kunders mål. 

Frihet och ansvar till den som vill och kan

Våra tjänster och kompetenser omfattar ett utvecklingsuppdrags alla olika faser. Vi arbetar med krav- och verksamhetsanalyser, förstudier och utredningar, arkitektur, utveckling, integration, test och efterföljande support och förvaltning. Vi har en platt organisation där det ges mycket frihet och ansvar till den som vill och kan. Önskar man stöd och vägledning finns alltid en trygg bas av mycket kompetenta medarbetare att tillgå – alla våra specialister.

Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare

Lyssna gärna på några av våra konsulter och vad det har att säga om att arbeta på Precio Fishbone.Titta gärna under Lediga Jobb för att se vad vi söker för kompetenser just nu till våra olika orter. Du ska också veta att vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare så du är varmt välkommen med din spontanansökan.

Lediga jobb

Här nedan finner du de roller som vi i nuläget söker. Vi är dock alltid intresserade av knyta talangfulla och duktiga medarbetare till oss. Känner du att Precio Fishbone är ett spännande bolag och att du har det där lilla extra så är du varmt välkommen med din spontanansökan. Skicka din ansökan till ingen_medelmatta@preciofishbone.se så tar vi kontakt med dig.

Att jobba på Precio Fishbone

Lyssna gärna på vad våra medarbetare säger om att jobba på Precio Fishbone. Hur ser en dag ut, vilken typ av uppdrag jobbar man i, hur är kollegorna, är Precio Fishbone en bra arbetsplats?

img01

Pär Wiremark

Möt Pär Wiremark som jobbar som projektledare på Precio Fishbones kontor i Stockholm.

Läs mer om Pär
img01

Mattias Karlström

Möt Mattias Karlström konsult och utvecklare på Precio Fishbones kontor i Stockholm.

Läs mer om Mattias
img01

Jörgen Bjerkesjö

Att samarbeta med både tids- och kulturskillnader kan vara en utmaning. -Det är speciellt, säger Jörgen Bjerkesjö, lösningsarkitekt på Göteborgskontoret, som de senaste två åren jobbat tillsammans med utvecklare på Precio Fishbones kontor i Vietnam.

Läs mer om Jörgen
img01

Markus Källstrand

För Markus Källstrand var det rakt in i hetluften när han började på Precio Fishbones Göteborgskontor. -Det gick bra tack vare mina faddrar som hjälpte mig komma igång med mina arbetsuppgifter och allt annat runt omkring arbetet.

Läs mer om Markus