img01
// Paketerade lösningar // Sharepoint

Kom igång snabbt! Precio Fishbones paketerade lösningar för intranät, dokumenthantering och projekthantering.

Precio Fishbone har i över 13 år arbetat med att utveckla och implementera SharePoint-baserade lösningar. Vi har under många år arbetat med att återanvända kunskap med hjälp av koncept och tilläggsmoduler, vilket gett mervärde till våra kunder. Precio Fishbones paketerade lösningar inkapslar lång erfarenhet med verksamhetsförståelse och beprövad nyttofunktionalitet som snabbt kan komma till nytta i olika verksamheter.

Paketerade intranät för SharePoint och SharePoint online (O365)

Omnia Intranet

Rätt intranät skapar engagemang och ger samtidigt förutsättningar till förbättrat samarbete och delaktighet hos de människor som använder det. Precio Fishbones paketerade intranät, Omnia Intranet, ger ett effektivt arbetsverktyg som direkt kommer till nytta för verksamheten. Omnia Intranet inkapslar erfarenhet från över 800 intranätsprojekt och erbjuder alla de funktioner, verktyg och egenskaper som ett omtyckt och väl använt intranät ska innehålla.

Precio Fishbone hjälper er hela vägen - från inledande kravfångst, konfiguration till installation och efterföljande support och förvaltning. Projektgenomförandet är endast 4-5 veckor. Omnia Intranet kan köras som det är, alternativt förädlas efter era behov med exempelvis utökade sociala funktioner, integration mot bakomliggande system, avancerad dokumenthantering etc.

Vi har skapat Omnia Intranet utifrån vår mångåriga erfarenhet och våra kunders upplevelser och återkoppling. Resultatet är ett paketerat intranät som sätter användarupplevelse och smarta funktioner i centrum. Låt oss få prestentera Omnia Intranet, www.omniaintranet.se.

Läs mer om vårt paketerade intranät och dess innehåll här

Omnia Intranet

Paketerad lösning för Projekt- och Programhantering till hjälporganisationer (NGO:er)

/>Precio Fishbone har under ett flertal år jobbat med att bygga Projekt- och Programhanteringstöd till hjälporganisationer som bedriver global och lokal hjälpverksamhet. Det är en speciell, och en otroligt viktig verksamhet, som har stora krav på att ha effektivt projektstöd, inte minst i fältarbete. Detta omfattar projektstyrning, dokumenthantering, bidragshantering och projektekonomi.

Precio Fishbone har utvecklat en paketerad lösning till NGO:er (Non Governmental Organisations) för Projekt- och Programhantering, vilken baseras på SharePoint. Lösningen kan köras både i egna miljöer eller i SharePoint Online (Office 365).Ta en titt på ngoonline.net för mer ingående beskrivning av lösningen samt möjligheten att ta en titt på hur systemet ser ut och fungerar. 

Mer information om vår paketerade NGO-lösning för Projekt- och Programhantering finns även i vår broschyr, som du finner här.Läs mer om vårt erbjudande

SharePoint

SharePoint

Precio Fishbone är en av Sveriges mest ansedda och erfarna leverantörer av lösningar baserade på SharePoint. Med över 13 års ... ...

Läs mer

Frågor om paketerade SharePoint-lösningar?

Björn Bemgård

Skicka e-post 010-483 81 39