Effektivisera försäljningen med PIM InRiver

Sälj mer snabbare genom att möta kunden med rätt information oavsett vilken kanal. Med InRiver Product Information Management, Pim, skapar och hanterar du enkelt all produktinformation på ett ställe så att det blir rätt i alla dina kanaler.

Neonskylt med texten Public marketInRivers plattform är enkel att lära sig, lätt att använda och det intuitiva gränsnittet med dra-och-släpp guidar marknadsförare i varje steg av Pim-processen.

InRiver Pim skapar struktur, kontroll och skapar ett förtroende för produktinformationen, som gör det möjligt för marknadsförare att vara mer effektiva i sitt vardagliga arbete, vilket i sin tur resulterar i kortare time-to-market för alla produkter.

InRiver Pim kan installeras var som helst – on-premise eller i molnet, och nås lätt av användaren genom sin webbläsare oavsett enhet.

Precio Fishbone har stor erfarenhet av komplexa integrationer av olika system där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik.

Vårt engagemang, vår erfarenhet, snabbhet och flexibilitet tillsammans med InRivers spetskompetens gör oss till en mycket effektiv och strategisk partner för våra kunder.

Frågor om PIM?

Marcus Andersson

Skicka e-post 0767 - 92 88 20