Känn dig trygg med Precio Fishbone som din Episerver-leverantör.

Episerver är Nordens mest sålda plattform för hantering av webbplatser och är av många ansett som världens mest användarvänliga Content Management System. Detta tillsammans med Precio Fishbones mångåriga erfarenhet kring utveckling och förvaltning av Episerver-produkter och moduler ger en svårslagen kombination.

Låt oss bygga din webbplats på Episervers plattform

Vår mångåriga erfarenhet av att bygga moderna webbplatser på Episervers plattformar gör att Precio Fishbone blir ett säkert val.

Låt oss hjälpa er med webstrategi och tillsammans bestämma vilka integrationer till andra system som ska göras, vilka sociala medier vi skall jobba med och hur vi ska jobba med sökmotoroptimering på bästa sätt för att uppnå en maximal upplevelse vid ett besök på er webbplats.

Precio Fishbones erbjudande för EPiServer


Du kan läsa mer om hur vi jobbar med Episerver i vårt produktblad.
(Klicka på länken eller bilden för att öppna pdf-filen eller högerklicka och välj "Spara som".)

En levande webbplats - tryggt och enkelt.

För att våra kunder skall kunna känna sig trygga i vårt samarbete har vi tagit fram ett förvaltningserbjudande som skräddarsys efter kundens behov. I erbjudandet ingår bland annat mail- och telefonsupport, proaktiv förvaltning och en projektplats med ärendehantering.

Läs mer om vårt förvaltningserbjudande här.

Episerver i mobilen eller på plattan - en självklarhet!

När vi utvecklar våra kunders webbplatser så bygger vi dem givetvis så att de ser bra ut oavsett vilken typ av enhet du använder: bildskärm, surfplatta eller smartphone. Tekniken - responsiv design - är beprövad och väl använd av Precio Fishbone.

Vi bygger också andra mobila lösningar såsom mobilapplikationer för IPhone, Android och Windows Phone där EPiServer fungerar som datakälla, om våra kunder så önskar. På så sätt uppdateras webben och apparna på ett och samma ställe, dvs i Episerver.

Läs mer om vårt "Mobila" erbjudande här.

Kostnadsfria plugins till Episerver

Genom åren har Precio Fishbone samlat på sig kunskap och strukturkapital för att återanvända och göra smarta lösningar åt många kunder. Genom Episervers möjlighet att snabbt och enkelt installera plugins har vi nu börjat paketera vår utveckling till smarta plugins som är kostnadsfria att ladda ner och använda. Några plugins finns också i två versioner - en kostnadsfri och en betald som oftast innehåller lite fler möjligheter än den kostnadsfria. Vi kommer att ta fram fler plugins allt eftersom vi hinner med och det finns intresse. Hittar du inte något plugin som du skulle uppskatta så hör av dig till oss så ser vi vilka möjligheter det finns att utforma detta.

Läs mer om våra plugins och hur ni laddar ner och installerar dem.