Marknadens bästa seminarier och webinars om intranät och ledningssystem

Här hittar du marknadens bästa seminarier och webinars kring intranät och ledningssystem i SharePoint och Office 365. Under senaste året har vi haft över 1000 nöjda deltagare. Under våren 2017 genomför vi nedanstående aktiviteter och du hittar mer information och anmälan via länkarna till höger.

Så lyckas du med framtidens intranät - My Digital Workplace

Kom med på seminariet där vi bjuder på inspiration och idéer kring hur du lyckas med framtidens intranät - My Digital Workplace, visar praktiska exempel på hur andra har gjort samt ger goda råd hur ni ska arbeta för att nå framgång. Under våren kör vi detta seminarium Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Umeå, Eskilstuna, Borlänge och Växjö.

 

Webinar: Användarvänligt, socialt och mobilt intranät i Office 365

Välkommen att vara med när vi demonstrerar ett Användarvänligt, socialt och mobilt intranät i Office 365 baserat på Omnia Intranet, marknadens kanske starkaste produkt för att skapa ett riktigt bra intranät i Office 365. Detta är produkten som ger er en lösning som kommer att gillas av användare, redaktörer och administratörer. Vi berättar också om lösningens kostnadseffektivitet och hur införande går till enligt en beprövad process. Under denna givande timma får du ett bra beslutsunderlag inför resan mot ett bättre intranät.

Detta webinar vänder sig primärt till organisationer som har fler än c:a 500 användare.

 

Webinar: Den enkla vägen till ett utmärkt intranät i Office 365

Vill du ha ett riktigt bra intranät, men utan att ta större investeringar eller driva ett omfattande projekt? Då har vi lösningen för dig - prenumerera på ett utmärkt intranät baserat vår egen produkt Omnia Intranet och Office 365. Snabb leverans, enkel inflyttning, låg månadskostnad och möjlighet till support över tiden. Välkommen till Den enkla vägen till ett utmärkt intranät i Office 365.

Detta webinar vänder sig i första hand organisationer som har färre än c:a 500 användare.

 

Webinar: Dokumentstyrning i SharePoint och Office 365

Brinner du för ledning och styrning av verksamheten vill vi gärna tipsa om vårt webinar om Dokumentstyrning i SharePoint och Office 365. Här går vi igenom en lösning som uppfyller verksamhetens behov avseende visualisering av processer och hantering av styrande, stödjande och redovisande dokument. Vi vänder oss i första hand till verksamheter som har en hög ambitionsnivå när det gäller att ha koll på verksamhetens viktigaste dokument över tiden och över hela verksamheten.

Webinar: Ledningssystem i SharePoint och Office 365

Funderar du på ett nytt ledningssystem i SharePoint och Office 365? Välkommen till ett webinar om Ledningssystem i SharePoint och Office 365 där vi berättar om en hur du kan planera en lösning med stöd av Omnia QMS. Vid detta webinar går vi igenom en lösning för att hantera din organisations arbetssätt genom att enkelt visualisera processer med sina styrande och stödjande dokument i vår produkt Omnia QMS baserad på SharePoint.

Webinar: 10 saker som du måste veta för att lyckas med framtidens intranät

Det moderna intranätet, ofta kallat Digital Workplace, omfattar fler tillämpningar och mer information än någonsin tidigare. Ändå är det idag möjligt att realisera lösningen på kortare tid och med mindre budget än vad som gällde för bara ett par år sedan. Men om du vill få effekter i verksamheten och få största möjliga nytta av lösningen krävs ett skifte i synsätt kring såväl införande som förvaltning.

där vi ger våra bästa rekommendationer för dig som planerar för ett nytt intranät och som vill använda lösningen för att utveckla medarbetare, organisation och verksamhet.

Webinar: Office 365 för kommunikatören - en guldgruva av möjligheter

Microsofts produktsvit Office 365 är populär och tar sig in i allt fler organisationer. Men inom många organisationer som tar denna omfattande digitala arbetsplats i bruk kommer det mängder av frågor. Vilket verktyg ska man använda till vad? Vad kommer Microsoft att satsa på framöver? Hur ska vi presentera och förklara Office 365 för användarna?

Välkommen till ett webinar där vi ger en icke-teknisk genomgång av hur Office 365 kan att bidra till en effektivare verksamhet.