Mikael af Bjur

Mikael började sin karriär i finansbolagsbranschen under 80-talet. På 90-talet så gled han över på IT-sidan och har jobbat där sedan dess.

Intervju med Mikael af Bjur

- De senaste 15 åren har jag jobbat som projektledare i utvecklings- och leveransprojekt. Jag började på Precio Fishbone för ett och ett halvt år sedan.

Vad är det bästa med att jobba på Precio Fishbone i Stockholm?

- Det bästa är kollegorna och det engagemang och den otroliga kunskap som man har hos alla kollegor runt omkring sig. Man stöter ständigt på områden som man inte behärskar och då har man en otrolig hjälp av folk runt omkring sig.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

På Precio Fishbone jobbar vi väldigt fritt så jag är ofta ute hos kund, jobbar i projekt där. Jag sitter även en del tid inne på kontoret här i Stockholm. Vi kör en hel del utveckling inhouse.

- Så det finns ingen typisk dag, det händer olika saker och man är på olika ställen, det är väldigt rörligt. Och roligt.

Vad sitter du med för uppdrag idag?

Idag sitter jag med ett dokumenthanteringsprojekt som jag driver för en kunds räkning. De ville ha en extern projektledare och det är något som vi sätter upp i SharePoint 2013. Ambitionen är att ha minimalt med utveckling och maximalt med standardfunktionalitet. Det är en utmaning och roligt.